Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Γκολ, θέαμα… αγάπη και θέμα στον ΑΝΤ1 το φιλικό παλαιμάχων Παλληνιακός – Παναθηναϊκός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια υπέροχη πρωτοβουλία, γεμάτη Ανθρωπιά και Χαμόγελο πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα τη Μεγάλη Δευτέρα στην Παλλήνη, όταν οι παλαίμαχοι άσοι του Παλληνιακού, αντιμετώπισαν σε παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα τους παλαιμάχους του Παναθηναϊκού.

Τα έσοδα από το συγκεκριμένο ματς, θα δοθούν στο ίδρυμα της περιοχής μας, «Άγιοι Ανάργυροι» και για αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν για να διεξαχθεί το ματς με επιτυχία και χωρίς προβλήματα, στην διοίκηση του Παλληνιακού που προχώρησε σε αυτή την κίνηση, στους αθλητές των δύο ομάδων που φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και μπήκαν στο χορτάρι, αλλά και φυσικά στον κόσμο της Παλλήνης που πήγε στο γήπεδο και στήριξε την προσπάθεια.
Το ματς έληξε 3-3 (θα υπάρξει αναλυτικό κείμενο με φωτογραφίες στην συνέχεια) και οι φίλαθλοι που το παρακολούθησαν απόλαυσαν θέαμα και θυμήθηκαν το σπουδαίο ποδόσφαιρο που έπαιζαν οι συγκεκριμένοι αθλητές στο παρελθόν.
Το φιλικό παιχνίδι της Παλλήνης κάλυψε και ο ΑΝΤ1, ο οποίος «έπαιξε» το σχετικό θέμα στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων. Στο θέμα του φιλοξενήθηκαν και δηλώσεις των πρωταγωνιστών, καθώς μίλησε ο πρόεδρος του Παλληνιακού, κύριος Παναγιώτης Μερτύρης, ο οποίος όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά είχε και μία ασίστ, ενώ για τον Παναθηναϊκό μίλησαν οι «θρύλοι της ομάδας», Μίμης Δομάζος και Κριστόφ Βαζέχα.

Στις δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του Παλληνιακού, κύριος Παναγιώτης Μερτύρης ανέφερε: «Στις μέρες που διάγουμε, αυτό είναι ό,τι καλύτερο για τον τόπο μας και για τον σύλλογο μας».

Δείτε την συνέχεια και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο «ΖωΠαλλήνη»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου